Wonderland♥
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm FarzanaKhaizam. Welcome to my wonderland!


Entries About Mine


Walking Talking

Letak link anda yang betul.
No Harsh Words allowed here.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Park Bo Young - My Prince (A Werewoft Boy ost) video

                  
 
Assalamualaikum, Farzana in the house ! kali ni far mmg x da benda nk di pot pet pot pet kannya lagi. cuma nk kasi hampa2 tgk link or vedio kat bawah tuu.. fuhhh cita best gila siot kauuu ! dia a.k.a twilight tp aku tgk comment dlm youtub (trailer) byk yang kata cita ni best lagi. tapi cita ni bukan pasai hantu2, setan2 mcm twilight tu la *opss ! terlebih sudaa.. lagi pon ceritan ni suci , x da kiss2, miss2, blue2, kuning2 segala. pelakon pulak comel2 bukan mcm pompuan dlm twilight tuu (nama apa tak ingat *lagi pon x penting ingat nama dia tu pon* phuiii)
 
   Cita ni mmg x da la dlm youtube, dramacrazy.net, dailymation, maduu, janda, duda (???segala bagai. mmg x dak laaa..  sedehhh ! :'(  now, Aku tengah berusaha nak cari cd ni area2 perlis ni lah. hopely ada lah stock untuk Farzana budak bertuah ni. Amin. and kalau ada yg jumpa cerita ni. habaq2 kat cheq nohh, kalau belanja cheq lagi baguiihh. birthday cheq dah x lama lagi dah pon, ala setakat cd 12-16 ringgit ni pon apala sangat takkkk? kannnnnn?

      OK, untuk org yg x bercaya apa yang aku pot pet pot pet bagai ni. try lah tgk sendiri ! malas nk cita panjang, homework dah la x siap lagi. I got to go. CHOWW ! assalamualaikum :*

                  

                                    Song Jonng Ki & Park Bo Young !
                                                   Saranghae!!!!