Wonderland♥
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm FarzanaKhaizam. Welcome to my wonderland!


Entries About Mine


Walking Talking

Letak link anda yang betul.
No Harsh Words allowed here.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


єugєηє ƒitzhєяbєяt

Assalamualaikum , hi-hi. Apa khabar? Me ??? ohh aku baik2 saja .. nanti sekolah start dah x brapa nak baik ler :( hahaha ! alasan ok! dah siap Homework?? hehe, tahun ni aku x da homework, jeles taaakk??? OhhTolongLah! Mesti musim2 mcm ni ramai yg buzy kan kan kan? buzy beli baju sekolahlah tulah ni lah ... kan??? aku dah settel semua dah. tinggai pakai ja :D ok2 lari tajuk dah ni. kenai x єugєηє ƒitzhєяbєяt ?? kenal?? Oh kenai!? bagus2 to yang x kenai meh ceq pekenai kan nohhh~

Flyn Ryder or nama sebenar Eugene Fitzherbert. sebut elok2 Firtz....her..bert. ok !!! korang tengok x tangled??? a.k.a rupanzel tangled?? alaaa yg rambut panjang mengurai tuuu.. bukan cerita indon!!!  cita taun lepas terbitan Disney. yaaaa.. cerita cartoon. Tapi best wooo !

ceritanya mcm ni la, semalam enternet x dapat so, keboringan tahap maxsima melanda aku, akupon pasang la DVD2 yg adik aku kumpul tuuu mcm2 cerita lah aku tgk smlm BRAVElah SMURFlah tapi dlm byk2 cita hati aku terjatuh dekat cita Tangled tuu, kat hero.

Flyn Ryder ni sbnar nya pencuri, one day, dia curi crown puteri yang telah diculik. paham x?? ok aku terjemahkan lagi. Dalam satu negeri kecil yg diberinama   apatah. maap lupa. OK, nama pon negeri mestilah ada raja+pemaisuri right? one day, anak raja/pemaisuri  , Princess Rupanzel telah diculik oleh seorg nenek yg mahukan rambut si Princess cause ada magic, rambut tu boleh buat kan org muda tapi ada manteranya. What the mantera? lagu~ lagu yg di nyanyikan oleh si rupanzel tu..

ok sambung balik, Flyn Ryder yg  curi crown Princess yg hilang tu, telah diburu oleh orang2 istana. Oleh sebab ingin melarikan diri dri pegawai2 Istana sampai ke Tower Rupanzel. Ok , dah sampai kt tempat rupanzel kebetulan esok birthday rupanzel dan dia ada pemintaan tp ibu dia/org yg culik dia x bagi sbb dia nak tgk tanglong kat area2 istana mcm tu lah, ibu curik dia tu x bagi dia keluar rumah takut ada org syak dia anak raja dgn rambut yg mayang memurai tuu...  Rupanzel suroh si Flyn Ryder ni hantar dia kat situ.Dan bermulah lah cerita cinta depa masa tu. ok utk cerita lebih lanjut tgk sendiri !

Kebanyakan orang kalau tgk cerita walt disney diorang suka prince Charming/ prince Eric and bla bla blaa. tapi aku suka Eugene Fitzherbert, sbb dia cool ! he not a prince ! even he a theif but i like he style very stylo !tapi not mean aku suka pencuri. Eugune pon dia insaf. TAPI DIA VERY2 Cool + HANDSOME . wahhhh ! like he~ haha kalau korang perasan tengok x nama aku kat twitter ? x perasan? x perasan boleh follow twiter aku den usya2 tengok!  ok, byebye ! ;D