Wonderland♥
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm FarzanaKhaizam. Welcome to my wonderland!


Entries About Mine


Walking Talking

Letak link anda yang betul.
No Harsh Words allowed here.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Hate Kpop reff !

Hello, Assalamualaikum. Haaa.. harini x da mood nak ber anyeong2 ni.. baca  Title atas. Ok , maybe kebanyakan nya dah tau, dan to yg x tau lagi. Korang tengok bola x semalam? x tengok?? ok kita geng , sbb apa? aku pi tusyen  to pon aku sampai nak teriak ja mintak excuse dr mak aku. haaaahh !

Tapi aku dan tengok sikit, hahhh kesian dekat Fadhli Shas dia x bersalahh ! Kenapa Reff Kpop bangang bertauliah itu buta? aduhaiii kena tomyam kangkang ka apa??? hahhaha tapi mamang gerenti x da job la kau lepas ni bangang oiii!

haaaa, tengok gambaq tuuu????? kesian kan?? aduhaiiii! dah kenapa dgn reff ni???
Si siam tu yg tumbuk Fadhli ???  Siam guna tektik kotoq ! kejii !

hahahahaha ! ni salah satu editan yang aku suka ! padan muka kau pengadil kpop konon  ! muka dia dengan padang x jauh beza kau tau !


Antara faktor kekalahan Malaysia ialah padang yg diberi utk belatihh, you guys know? dia bagi bendang yg berlecah than padang yg org awam pon main sekali??? hello memb#** siapakah Kerajaan Siam??? Sapa kementrian  Siam, BITCH YOU DAMN DAMN lahh !

haa tengokk ! cantik taaaaa???? comel sangat kan??? hello setakat padang macam tu yg kau bagi kan siam , padang macam tu nk letak lembu tok ayah aku pon tok ayah aku x mau tau !!! dengan  gol yg  ***** ja lagii. nak kata gol pon kena pikir 2-3 kali . apa  ni siam . AKU TAU LA NEGARA HANG MISKIN! tapi agak2 lerr!  Nasip baik hero2 aku x saman kau siam atas layanan bruk yg kau bagi! dah la negara maksiat ! cukup la negara buruk jangan sampai perangai burukk, yang siam tu 2-2 burukk ! hreeeeeemmmm~


tengokk  gambar atas tuu ! yg 'HANDSOME' maut sangat tuu ! aaaa... bintang tuu.. opsss, sory2 orang tuu dari korea. Pengadil Kpop lahh katakan tapi haram x handsome, mcm terlepas dri kandang ajaa. Dia ni la Si trouble maker yg berat sebelahh tuu, yang bagi kad merah kat fadhli shas yg x da slah apa ponn ! haram bukan??? ya mmg !



haaaa !!! metro hari niii ! hahaha...  apa2 pon aku nak kata : Aku suka penyanyi|pelakon korea tapi benci Reff  korea!:


PS: Fadhli sazz and Farizal Marlias , it not your foul we loss ! :) <3