Wonderland♥
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm FarzanaKhaizam. Welcome to my wonderland!


Entries About Mine


Walking Talking

Letak link anda yang betul.
No Harsh Words allowed here.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


I LOVE FISHY

Assalamualaikum, reader-reader sekalian.
first of all , thankiu very2 much Miss Fatinnur Ariesya Harris
cause sudi menolong kawanmu yg bengap IT ini mengedit blog.
see, cantik taa blog titewww... haha lebeh2 pulak aku
tentiuu to much... Semoga daddy you cepat sihat dan kembali seperti dulu
Amin~

Oteh-oteh, back to my 'tajuk' up there...
Semenjak lepas exam ni, aku kembali ke pangkal jalan minat ku
yang dulu iaitu .. ... .... .... *trumm trumm trumm trumm trumm (bunyi dram)
 K.O.R.E.A .

Huehuehue... dulu aku minat korea . then, stop. minat novel pulok, pastu
back to korea. Novel dah bohsyian olo2 gediknya aku . Aku minat korea
bukan saja negaranya tapi artisnya. eksyeli mmg aku minat artisnya ajo.

Kenal x Donghae . ala .. balak aku tuu, x kan x kenal kot, hoishh, kunonya..
yang handsome2 tu, yang comel2 tue, yg kacak2 tu, yg manly2,
yg cute2 tu, yg menawan2 tue. x kan x kenal lagi kot?
ok2 let me introduce..

*ambik gitar. ehem,ehemm... Senyum mu menawan , menawannn... kau buat hati ku tertawan..
Ahhhhh... acano? cute kan? kan? kan? apa? x cute? *muka marah . kisah ka aku?
hahaha, x suka kau punya sukalah , yg penting aku suka :P . hahaha
tapi mmg x buleh nk nafikan lah kan dia mmg handsomeeee....

baru2 ni dia ada belakon dlm drama citanya bertajuk 'Hang Tuah dan Hang Jebat'
eh??? salah-salah.... sorii... The True Story is 'MISS PANDA & HEDGEHOG'
HEHE... dia (donghae)  jadi main character . Awwww... cita yg suwit muwitt, cute miyut
romantic romentika. jatuh cinta kali yg ke 983 921 098 kali kat donghae aku tgk cita tuh..
over sikit maap yer . picture tue, adalah salah satu babak dlm MPAH *miss panda and hedgehog
COMEL KAN? baik kau mengaku kalau x aku tembak ! hehehe. Kau jangan rampas dia dari aku.
warning ni ! kalau aku tahu !!! aku sula kau hidup2. Arraso?

Ahhh, donghae kiota... na cinca2 cuahea. wah2 speaking korea pulokk aku ni.
hahaha... x paham? ok2 aku translate...
 donghae  mazdafa' . ana zahabna anta. arab pulokk, layann jalah...
ohh, betoika arab aku? ohh, lantaklah ..  belajar dari kesilapan.

 
 
 
*aku tau nabi Yussuf A.S org yg terHANDSOME di dunia. aku pon minat Beliau.
so, x yahlah kata aku lupa daratan. arra? minat korea tu hobi aku, malah aku tau seminat mcm mana pon aku kt donghae or artis2 lain x mungkin dia jodoh aku tapi kalau  dah dia jodoh aku nk buat mcm mna? kaan??.Allah maha mengetahui. kau tu BAJET tak minat .. kalau x minat korea pon kau maybe minat Malay cerebrity or other, x pon kau minat kt bdk sekolah kau ka apa ka. even kau pon x tau dia jodoh kau or not. So ??? dont busy body, kau jaga body kau ja cukup . pahemtu?? dah.. Assalamualaikum..
 I Love Donghae   .