Wonderland♥
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm FarzanaKhaizam. Welcome to my wonderland!


Entries About Mine


Walking Talking

Letak link anda yang betul.
No Harsh Words allowed here.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


2 Asma' 2012 i will miss you

 Assalamualaikum dan salam satu Malaysia Pandanerss sekalian.
Huhhhh!!! amacam cuti ??? ada baik ka??  haaaa.... cuti panjang yg sangat sangat dan tersangat sangat bosan. donno what to do eksyeli. Tahun depan nk exam. PiyeMaR lagi tuhh.. fuhh ! tekataqqq cekkk..

  Ok, apa2 pon aku sgt sangat dan tersangat lah tidak setuju bila dapat tau kata thn depan form 3 pompuan akan dihumban 1 kelas. its mean form 3 pompuan 1 kelas semua. OHMAIII, kalau mcm 2012 kan best pompuan yg pandai campur sekali dgn laki yg kureng mcm aku ni humban satu kelas, baru gempakksss  satu kepala, gila2. tak ke cun gitu ! ni nk campur sekali dgn yg skema yg nert lagi, yg lurus ! ya ampun.

  Komferm taun depan byk komflik ! dah la kelas pandai2 mulat mcm hapa ja lagi. tak semua k ! tapi sebahagian je la... Aku mmg bantah yg ni ! sapa punya cadangan lerrrr! mmg la pompuan form 2 (2012) 32 org saja, tapi x salah kan kalau asing? mean bahagi 2 dapat 1 kelas 16 org. Cantik la tu ! kalau buat cam ni susah, ada yg cepat picup, ada yg slow. Cara belajar kami lain! puffftttt ! kalau result menurun beletiaqq pok pek pok pek... Salah siapa???? kami atau ***** ?? ok, anda nilai ini sendiri !



see??? muka semua ayu2 kan? okay jangan salah sangka, bak kata org putih  dont judge a book by its cover. ok pepatah tu mmg sesuai sangat dgn kelas kami. hahaha. cuma ada 3 or 4 org gitu lah yg baik2 a.k.a skema gituhh. bukan mgata tapi betullah. tapi yg lain2 tu mmg otak gila , sewel, meren, over, bangang, bambang pamukas, semualahh. ! and super spotting class ever yg pernah aku duduk. walupon kelas kami keles paling famous, dan paling bermasalah tapi kelas kmi mmg bekerjasama tetambah kalu ada jamuan , harharhar~ kalah jamuan ckigu woooo. hari tu, jamuan akhir tahun, makan kek 4 biji, pizza 6 kotak, bihun goreng, mee soto, jajan lagi, fuhhhh... byk kot kalu nak senaraiii !mmg awai2 thn aku x brapo bekenan sgt lah sebahagian geng2 dlm kelas ni tapi lama2 , fuhhh~ semuanya berubahh. walaupon kami ni kuat bergadoh tapi kami tetap berpasukan ! HIDUP 2 ASMA' 2012.

cogan kata : Kami buddyz, Takkan terpisah !

P/s: 2 Asma' always in my heart ! :*