Wonderland♥
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm FarzanaKhaizam. Welcome to my wonderland!


Entries About Mine


Walking Talking

Letak link anda yang betul.
No Harsh Words allowed here.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Pelik tapi benar serta memalukan

ehemm, Assalamualaikum...
cheq nak habaq 15th Okt ni, cheq ada exam... final lagi
... doa kan cheq nohhh... harap cheq dpt lalui detik2 yg mencabar
tu dgn tenang dan harap Allah bagi NURR dekat kepala hotak cheq
biaq x tepu sangat otak cheq nii.... bagi pandai+pandai+pandai...
bagi bijak+bijak+bijak tau.... Amin Ya Robbal 'Alamin.

okehh.. back to my story...
hehehe, pelik tapi benar serta memalukan...
mmg gilerrr bangang bab 1 beb~
ok2 cheq story.. sabo yee...


02.10.2013... selasa, 7:00 pagi

masa tu cheq jalan dri pagar sekolah utk masuk ke kelass
then lepas cheq masuk kelas, cheq la yg terawal sooo, kena bukak lampulah
kan? maa dlm perjalanan nk bukak lampuu ,, tiba- tiba.......


berhenti sebentar bersama-sama kitkat

(mendebarkan? , chilexxs la beb) * cheq sambung yeee...

aku perasan ada sorg mamat ni dok tgk aku kt tingkap, takut jugaklah sbb
aku org fist masuk kelas , then lampu pon x bukak lagi.. pastu dia tegoq aku, dia kata.....



" dekk, seluar masuk dalam stoken...."


makk aiii, malunyaaaaaa.....
#oh lupa nk hbaq kata hari selasa aku PJ . so
berpakaian PJ lah cheq.
 
pastu, dia pon belah....

malu+gila + Bangang + bab 1 kottt... apa2 pon..

Cik abg yg baikk hatiiii... terimakasihh sgt2 kerana tegorin kita yeee...
kita maluu sangatt tauuu.... nasep cik abg yg baik hati cakap dlm keadaan
sopan dan tertep. kalau x mesti kena sembur dahh... tq yeee...
 jasa cik abg yg baik hatii sentiasa adik junior yg comot ini ingat.


okk.. tutup kess ,  seluar masuk dalam stoken. now, masuk silibus baru
pulakkk..



03.10.2012... rabuu,, 11.** pagi

Afrina bg pecah tingkap.. then makcik sapusampah  *maaf kalu terkasar bahasa
mai la sapu, makcik tu surohh kmi * 2Asma' panggil dia mama.
patu lepas sudah sapu , kebetulan masa tuu dlm kelas ada 6 org jaa,,, yg lain
semua pi buat  taddabur  alam atau erti kata lain menikmati keindahan alam
kalau bdk2 sekolah pangil,  lawatan sambil belajar ke toilet. hehehe..
pastu nk tunjuk kata 2asma' ni baikk. kami * aku , tirah dan fina pon berterima kasih laa..
pastuu sii Tirah buat luahkan perasaan  sayangggnya pada simakcikk tu  dia kata...

 "sayyyyannnggg makcikkk''
lepas tu makcik tu pi lahh..

aku nampak makcik tu dh nk balik aku pon ejek la si tirahh

"sayang makcikkk" *dalam nada mengada2 yg amat tersgt-sgt

pastu tiba2 aku rasa ada org pelukk aku dri belakangg...
pastu ciumm pipi aku *x kena pipi sbb aku pakai tudong kedepan.. soo
kena tudong aku. aku terkeduuuu, terpana, terkujat, terkejut dan segala mak nenek TER lagi lah aku rasa masa tuuu..

aku tengokk mar, asli. orie, tirah , fina semua jadi mcm patung, terkejut brangkali tgk makcik tu.. pastu makcik tu cakap..

"tulaaa syg makcik lagi"
 pastu dia belahh...

geng2 aku ponn apa lagii.. mengeletakk gelak kat akuu.. aku ni sampai nk teriak guling2
.. Makkk aiii menyesalnya aku..... ejek makcik tuuu......


tujalah yg cheq nk citaaa.... seram kan? kan? kan?

* for your information,, bukan aku aje yg kena puluk cium dan bagai2 dgn makcikk tuu
si Jiah, Tirah , Kiah dan ramai lai kena.. hahahaha.. menyeramkannnn doe....


seram gila bak hang, nasep kelas smua ponpuam mau x... waaaduhwaaaduhhh, mana cheq nk letaq
muka comot chekq ni?
 *k lah , sambung lain kali.. assalamualaikum :)