Wonderland♥
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm FarzanaKhaizam. Welcome to my wonderland!


Entries About Mine


Walking Talking

Letak link anda yang betul.
No Harsh Words allowed here.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Miss Panda & Hegdehog

seperti yg org lain tahu and ada juga segelintir yg x tahu,
masa awal thn 2012 org pangiil aku Panda. or Cik Panda.
sbb aku ada byk gambar panda dlm fon & atas meja dlm kelas.
and sbb aku gemok mcm panda  peace ! hahaha.

pastu bulan 9 lepas Donghae a.k.a balak aku , jadi HERO dlm
cita MISS PANDA & HEDGEHOG . dialah hedgehog dan sorg lagi pelakon
pompuan jdi panda sgtlah jeles nasiplah comel kalau x!! aishhh. macam biasalah si hedgehog... ohh lupa anda
tahu hegdehog tu apa? x tahu???? ishh..ish.. ishhh.. pi cari kamusss..
hedgehog tu LANDAK. paham!!!! ok , back to the story , mestilah si hedgehog tu
couple dgn PANDA .. aww awwwwwwww <3 ... cair doe..


suka sgt cita tue. suka suka suka !  terserlah kegedikkan ku.
bayangkan kalau si PANDA tue sbenaq nya akuu...
x tidoq malam cik aku :) awwwwwwwww <3
best best best !

nak tau kisahnya dgn lebih lanjut .
tgk sendiri ! boiboiii .assalamualaikum :)