Wonderland♥
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm FarzanaKhaizam. Welcome to my wonderland!


Entries About Mine


Walking Talking

Letak link anda yang betul.
No Harsh Words allowed here.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Akhirnya ! :)

hai. assalamualaikum . salam lebaran hari mulia.

hehehe. . ahahaha.
cheq happy -happy -happy sbb dh dpt bca novel
suami aku ustaz  and kampung girl
terimakasih kepada yang tolong beli walauponnn~
guna duit aku. hahaha. gurau ye. TQVM :)

2-2 cerita ni kisah keagamaan , tetambah yg suamiku ustaz.terang lagi bersuluh
lakan. nama pon ustaz. best-best-best dpt jugak cheq tambah pahala , ilmu cheq.
x da la cheq baca membuta tuli gituh aja. hehehehehehe :)

now. cheq stop dulu pasal novel, tunggu final year exam habis
lepas tu nak start meroyan balik. hehehe. nk kena kumpul duit
jugaklah sbb novel bukannya sekupang 2. mau-mau yg pling murah pon 20 hinggit kate ko !
hehhe. nasep kt sk aku ni dikategori cermat jugak lah kan. hahhaha .

nampak gayanya kena sangat-sangat cermat bulan ni cause katanya...
tatau jadi ka x, baru katanya lah kan.
2 asma' wanna make a trip to Pulau Pinang
harap-harap apa yg d rancag menjadi and smua budak-budak 2 asma'
yang semak slalu tu smuanya pi. harap-harap jugaklah
kalau jadi pi, x jadilah benda2 yang x diingini.
nauzubilahminzalik.
bkan apa budak-budak kalau dah enjoy bukannya nk ingt dunia. ngeehehehe.
cheq pon sama saja.

hahaha. okey . :) bye !


p/s : best x lagu cheq? hehehe * dan lagi tuu ;D