Wonderland♥
Hello! Wallo!

Assalamualikum! Hi I'm FarzanaKhaizam. Welcome to my wonderland!


Entries About Mine


Walking Talking

Letak link anda yang betul.
No Harsh Words allowed here.


Big Clap

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


my life list

hehe.. aku dah form tuu time ni la nk pikiaq nk jadi apa, nak ceburi bidang mna, sbb form 3 pmr pastu form 4 seboq sikit cause thn depan exam . form 5 spm. kalut2. dan seterusnya....
nnti bila aku besaq nanti aku nak beli tada..... kereta  volkswagen beetle   cabriolet  nala kan? price?? RM 163k  boleh thn mahai la kan? mmm.. nak kereta ni jugak-jugak. nak nak. kereta tu 2x kereta granlivina pak aku. wadoiiyaiii~ mahal x? maybe time tu da x mahal kot. mahal ka tak, ada chek peduli bapak ku beli moto berkuasa tinggi buleh, chek nak nak kereta ni ja pon. x kan tak buleh kott. hahaha , chek nak beli jugak-jugak. kalu chek dpt, check buat masuk dlm bilik tidoq , chek x letak la kt garajj. haha , melampau kan chek ni. tapa lah. chek ada ambition . ambition chek nak keta ni. so? chek kena usaha la. mak chek x halang pon, chek baru tanya mak chek td, mak chek kata beli lah kalu ada duit. tgk-tgk, mak  chek x marah pon. mak chek kata baik beli keta pada moto. kan? kan? so.. mesti mak chek bagi punya ni. chek nak volkswagen beetle kaler puteh silve baru chunzzz. dak pon color kelabu. perhhhhh~ nambe plat NAN4 kalu x pon FAR 111. cun dak, cun dak. ??? haha lagi cun kalu ada org tolong beli. huahuahua. kan?  kawan chek syakirah hanim  dia nak volkswagen passat, chek tak bapa nak minat passat2 ni chek minat beetle lagi , bukan apa passat2 ni takut sesat plak. hahaha , alasan. tapi passat pong okeh . nice taste ki-ah. tapi volkswagen beetle tetap  di  kedudukan teratas di carta hati ku..... okehh sampai sini dulu gua meroyan nnt gua sambung. usya lancap keta nya dulu yeahh~



 volkswagen beetle cabriolet 2.0 ku sayang


nie volkawagen beetle cabriolet. bezanya antara beetle yg lain ialah dia boleh bukak bumbung semua. nala, nala, nala, nala... harganya RM 163 000. macam murah tapi mahai... keta sport besalah tuu.

volkswagen beetle 1.8 turbo



usya keta beetle 1.8 turbo . keta ni x leh bukak bumbung smua. dia boleh sikit ja. usya atas bumbung keta kuning tu ada bentuk segi empat. ha... yg kaler hitam tuu. yg tu lah . tang tu lah buleh bukak. okeh gak an? cute jerr. harga nya RM 102,000. okeh la kan , kereta sport.



volkswagen beetle 2.0 (A)




yang ni pulakk, simple. pemanduan biasa tanpa turbo and x buleh bukak2 bumbung.
comelkan? xda turbo or xboleh bukak bumbung pon x pa janji sport and cute. that the point.
harganya RM 89, 800. okeh lakan. sport jugak.



okeh,  chek stop meroyan dah . nanti chek sambung balik , bai~